maanantai 25. tammikuuta 2016

25.01.16 Sadepäivää Kutassa

Tuli sitten soppailtua jonnii verran, niin täytyi koittaa syöttää  piraijoille ylimääräinen paino pois :)! Mukavaa hypistelyä... ja ahkerasti tekivät töitä. Tunnin verran jälkeen päin kuumotti jalkoja mukavasti. 

Pakko oli pyytää jalankulkupoliisia auttamaan, että pääsi kadun yli. On tuo liikenne niin kaoottista. Liikennevaloja vain harvassa isossa risteyksessä. Mopoja on siis tsiljoona, kun paikalliset EI kävele. Joka paikkan pitää mennä mopolla!!!

Tää on käsityö ihmisille taivas.  Kaikkea tarviketta maan ja taivaan välillä on kymmeniä hyllymetrejä... ellei satoja metrejä!

Pientä esimerkkiä virkkauksesta.

Päiväkahvi magiat. Njamiii!!!!

Viimeisen kahden viikon ajan olen kuullut, jos ei tuhatta kertaa, niin ei sitten yhtään kertaa: madaaam,  mazaaaaz, tsiip prais.... tsiip prais... Kun sanoin sit tänään yhdelle tätsylle: Yes ok, se melkein häkeltyi hetkeksi ja alkoi sopottaa hintoja. Minä sille, että jees, jees ok. Olinhan minä noita hintoja kuullut jo sen tuhat ja sata kertaa... No sitten hoitolaan sisälle ja istumaan mekanismi tuoliin. Vettä tuotiin pillimukillinen ja tätsy ryhtyi hommiin. Jo vain tätsy osasi reflexologin hommat. Viereisten tuolien neljä korealais poikaa ei tainnut olla saanut moista hoitoa, sellainen ähke ja voihke kuului :-D. Tuntuihan se aika makian kipiältä aina välillä. Loppujen lopuksi tosi kevyet jalat, kun koko päivän oli tahkonnut menemään.

Vain pieni katkarapusalaatti viinitilkan  kera iltapalaksi iltapäivän herkuttelun jälkeen taas uudessa kuppilassa. Elävä musiikki houkutteli paikkaan. Mukavaa rautalanka/rytmilaite musaa miehen ja naisen laulamana. Kävi siinä joku aussikin vetämässä yhen Elviksen, jota mies artisti autteli parhaansa mukaan :). Typical kara ja åke, heh....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti