perjantai 22. tammikuuta 2016

21.01.16 välipäivää Ubudissa

Sitten se pakollinen väli päivä. Aamulla käppäilin lähimarketille vesiretkelle. Tuli mieleen nuo afrikan naiset kaivolla. Mutta tässäkin helteessä kyllä täytyy huolehtia nestetasapainosta!! Tulihan sieltä sitten mukaan muutakin :-D, tuliaisia tietty. Lonkka sanoi tiukalla vihlaisulla, että tänä päivänä et riehu! No ei sitten. Siispä Zahirin matkaan.... Vain iltapäivällä pienelle eväs retkelle. Kafe- ravintelia olin katellu jo monena päivänä, kun näytti olevan kovin suosittu, aina porukkaa. Siispä tilaamaan, fetasalaatti näytti hyvältä. Listan mukaan paikka näytti olevan vegetaristien paikka, vaikka kyllä täällä joka ravintolassa on heille annoksia. Mantelimaitoa jälkiruoaksi. Tämä paikka oli myös ekologinen...  pöydillä pikku pamfletteja muovittoman Balin puolesta. Myytävänä oli myös kangaspussukoita ostoskasseiksi ja kaiken moisia luontaistuotteita. Pikkuisen kuitenkin käppäilyä aterian jälkeen. Tällä kertaa muuhun suuntaan kuin tavallisesti. Sitten takaisin Zahirin matkaan, joka päättyi Kazakstanin aroille pikkukylään. Mielestäni matka jäi kuitenkin kesken, vaikka kirjan henkilön matkan piti päättyä.... Ehkä Coelho jatkaaa sitä jossain toisessa kirjassaan. Tää oli vasta kolmas hänen kirjojaan.
Ei ois kovin paljon voinut käppäilläkään kaupungilla, taivas tummeni ja alkoi koko loppupäivän jatkunut sade ja jyrinä. Eipä haitannut ;)
Kun sitten päättää sataa, niin sitä sitten kanssa tulee....

Ruoka oli kyllä hyvää!

Ilmeisesti Balilla on noita "erkkejä" ollut joskus menneisyydessä.  Geckojen ja Zikzakien lisäksi olen nähnyt vain apinapuistossa pari n. 20 cm liskoa piilottelemassa rinteen heinikossa... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti