keskiviikko 20. tammikuuta 2016

20.01.16 Apinoita ja kynsikukkia

Mamman sylissä on turvallista.

Pikku banaaneja sai ostaa apinoille. Kivahan se oli joidenkin mielestä, kun apina hyppäsi olkapäälle hamuamaan herkkuja.

Henkilökunnalla oli konstinsa saada kiinnitettyä apinoiden huomio muualle, kuin turisteihin. Heillä oli taskussa maissin jyviä, mitä heittelivät matalaan lammikkoon syötäväksi. Toisaalla näytti uusi sukupolvi olevan työnalla. Poika tosin hämmästyneenä katseli jälkeen päin jalkoväliään. Mitä ihmettä oikeastaan tapahtui......
Vaikka eilen päätin, että tänään on lepopäivä eilisen temppelirallin jälkeen, niin aattelin sitten kuitenkin tehdä pienen kierroksen apinapuiston jälkeen. Kynsikukat siis hoitolasta ja nälkähän siinä ehti tulla. Bumi Bali ravintolalla näytti olevan houkutteleva tonnikalapihvi-tarjous, josta ei voinut kävellä ohi... ja todella maukasta oli. Njam!
Siispä "kotia" kohti. Suuntavaisto ei pettänyt tälläkään kertaa. Tuli oikaistua markkinahulinan läpi. Paljon oli kojuja... "best prise only you".... kyllä oli retonki niin halpaa... . Jos suuntavaisto pitikin kutinsa, niin mittakaavat kyllä heitti.. ja lonkka tykkäsi tosi kyttyrää. Ainakin viisi km tuli talsittua siinä hottiksessa. Kyllähän kadun varsien taxipojat huuteli kovasti madamille taksikyytiä, vaan päätin sit olla sitkee sissi. Jätski markkina kojusta ja matka jatkui. Ukkonen ja pieni vesikuurokin koitti hidastella, vaan vihdoin kotona ja suihkuun. Pilleriä poskeen ja volttareenia kankkuun. Paulo Coelhon Zahir on kesken ....

Jotta jotenkin erottuisin serkuistani jollakin muullakin tapaa,  kuin kokoni vuoksi, päätin lakkauttaa kynteni kukkakoristeluin. :-D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti