perjantai 25. joulukuuta 2015

Oikein rentouttavaa Joulun aikaa :)

Näitä enkeleitä lennähti joulukorteiksi parvellinen. Lukijat valitkoon oman värisensä. Voisin vaikka postata, jos haluaisit oman jouluenkelin <3. ***** Tulkoon Joulu******


Kaikilla on varmaan vatsat täynnä herkkuja; kinkkua, kalkkunaa, lohta, peruna-, porkkana-, lanttu-, maksalaatikkoa, rosollia, salaatteja ..... kukin makunsa mukaan nauttinut. Ja ah, makoisia suklaita, kakkuja, hyytelökakkuja, torttuja... njamii...
Pukki tonttuineen ja muoreineen saaneet lie kuitenkin päähuomion niin lapsellisissa, kuin aikuistenkin Jouluissa. Meillä on kovin hyvin. Toivon myös niille, jotka yksin viettävät joulujaan, että heitä on kuitenkin muistettu.
Minulla oli Ilo saada kutsu pojan avopin luo ensi kertaa. Makoisat joulukahvit ja sitten odoteltiin Pukkia. Avopikset, nuoret ja avopin ystävä. Tuntui tosi leppoisalta. Kiitos!

Iltapäivällä talon tarjoamassa joulusaunassa mietiskelin menneitä jouluja, pois nukkuneita läheisiä ja omaa elämää. Hyvältä tuntui löylyt ja mieli rentoutui lämpimän hyväillessä hartioita.
Iso Kiitollisuus täytti mielen <3.


Kiitos myös ihanasta auringon paisteesta tänään. Valoisampaan päin ollaan menossa. Kymmenen päivän päästä pääsen lähtemään Balille ja nauttimaan lämpöisetä toden teolla!  Koitan saada teillekin matkalta upeita kuva- ja tarinapäivityksiä. Malttamattomana odottelen :).

Hyvää loppuvuotta ystäväiset, Enkelihalauksin <3 Jouluyönä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti