tiistai 8. joulukuuta 2015

.... ja sitten tuli aatos

Ystäväiset täällä ja muualla, entiset ja uudet. Aatos blogista on kypsynyt hiljalleen matkan varrella. Hiljahelinänhengailut- on odotellut sitkeästi syntymäänsä ja alkoi jo aika lailla potkia viime aikoina, ilmoitella tulostaan :). Nyt oli aika syntyä. Tämä nimi sille tuntui sopivalta, itestäni ja läheltäni. Ajan matkassa muutokseen on aina mahdollisuus, halu, totuus, tunne. Näissä arjen askareissa suuntaviivoja jutuille haparoidessani, antakaa anteeksi harhailuni tien molemmin puolin ja siinä välissä.

Aiheet vielä poukkoilee pääkopan sisällä. Milloin kopsahtelee jouluun, läsähtää vetiseen säätilaan, huumaantuu tulevasta matkasta haaveiluun tai niiskahtaa nuhaiseen nokkaani.

Olkoonkin, että on pimeää, tuikkii mielessäni kesäiset muistot, joista kuvia blogini etusivulle väsäsin monen tunnin ajan, eikä taida vieläkään olla ihan kaikilta kohdin mieleiseni. Niistä on tuon takauman verran hyvä kuitenkin aloittaa, muistoista, taustaksi. Oppeja ja ohjeita on kyselty ja saatu rakkailta ystäviltäni ja lähipiiriltäni. Esimerkkiä katsottu toisten tekemisistä, kiitos siitä monelle taholle. Kun selasin noita kuvia ladattavaksi, siinä sitä aikaa sitten suttaantuikin. Jokaista otosta piti katsella ja aivolokeroista hakea tunnelmia. Oih, oispa jo kesä linnunlauluineen!

Mutta, mutta ... ensin aion toteuttaa pitkäaikaisen(vuosia-vuosia) haaveeni! Matkata kauas lämpimään, sukeltelemaan kirkkaisiin vesiin, lepäilemään palmujen alle, kuinkas muutenkaan. Näin alkajaisiksi kolmeksi viikoksi .... Balille. Olen lukenut parin ystäväni blogeja parin kolmen vuoden ajan sieltä ja kipinä syttyi. Lennot on varattu ja asuminenkin järjestyksessä alkajaisiksi. Ihana ystis on luvannut opastella milloin mihinkin suuntaan. Rannoille, metsiin, putouksille, kaupoille, uuteen erilaiseen kulttuuriin tutustumaan. Niin ja myös parantajatohtorille, mitähän löytäneekään tästä maallisesta tomumajastani... oioi, olen niin jännittynyt jo kaikesta. Vielä viisi viikkoa. Tämä matkakin yksi syy blogin aloittamiseen. Aikaisemmilta matkoiltakin olisi ollut monen moista kerrottavaa, niiltä ehkä viideltä :).
Ehkä niistä joskus kuvin ja muistoin tarinoita.


En lupaa päivitystä säännöllisesti, saattaa mennä aikojakin, tai sitten päivittyy tiuhaankin. Mielihalujen ja aiheiden mukaan.

Niin, jouluun on enää 17 yötä. Joo, on mulla joulukalenteri, kun adventtikalenteria en mistään löytänyt. Adventtihan alkoi jo 29.11. ensimmäisestä adventtisunnuntaista. Siispä vietämme mukavaista joulun odottelua. Laitetaan kynttilöitä ja valoja tuikkimaan. Ehkä lahjoja askarrellen tai joululauluja kuunnellen. Kukin omalla tavallaan. Halauksin seuraavaan postaukseen <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti