torstai 17. joulukuuta 2015

Joulun odotusta

Seitsemän päivää Jouluun...
Virkattuja enkeleitä parvi lentänyt ystäville Hyvän Joulun toivotukset ripoteltuna siivilleen. Muutama vielä syntymättä, vielä ehtii lähimmille, joille vien enkelit kotiin kuljetuksena. Mikään ei synny itsestään, joten rakkula sormessa :). Haitanneeko tuo kuitenkaan mitään? Jokaisen enkelin erivärisiin lankoihin on kutoutunut ajatuksia juuri tuosta henkilöstä, jolle niitä olen virkannut.
<3 Lämmöllä ja Rakkaudella. <3

Hiukan on valkoista maassa ja niin kovin toivon, että olisi myös Jouluna valkeaa... unelmaa...
Täysikuu kuitenkin on luvassa. Viimeksi joulupäivänä on ollut täysikuu vuonna 1977 ja seuraavan kerran vuonna 2034. Voisikohan sitä olla vielä katsomassa, silloin olisin jo yli kahdeksankymppinen. Isä tosin eli 87 vuotiaaksi, mutta - mutta.... jokaisella on oma elämän lankakeränsä terveistä elämän tavoista ja liikunnasta huolimatta. Yritetään olla stressaamatta, Mistään :). Hymyä huuleen positiivisella asenteella.

Bali-matkalle lähtö on tuonut hieman kipristelyjä vatsaan. Muutenkin, kuin uuden kulttuurin kohtaamisen takia. Lentoyhtiö on vaihtanut yhden etappivälin, eikä vahvistusta uudesta lennosta ole vielä tullut, vaikka mtkaan on enää kolmisen vkoa aikaa, oijoi. Toivon ja uskon kuitenkin lennon järjestyvn. Vahvasti! Ystävä on postannut Fb-sivuille kohteesta mahtavia kuvia ja uutisia. Odotuksen jännitys tiivistyy!

Jouluunnutaan kuitenkin ensin, piparin ja glögin makuisin terkuin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti